26 april 2014
11:00

Stureby SK Vit

Referat: Rönninge Salem Fotboll - Stureby SK Vit

Redan innan matchen nåddes tjejerna av informationen att lag blå ledde med 2-1 i halvtid och detta besked gav de redan taggade tjejerna ytterligare inspiration.

När matchen blåstes igång på den idylliska planen i Rönninge så visade tjejerna direkt att de har tränat på passningsspel. Vi tränare som har tjatat om att ta emot bollen och passa vidare trodde nog inte att vi skulle komma hit där vi fick säga till tjejerna att skjuta och dribbla mer...

Även om passningarna inte alltid var vägvinnande så var det självklart underbart att se på. Ett hårt kämpande hemmalag stod emot bra men det var ändå väldigt logiskt när Juni till slut valde skott framför passning och satte ettan för Stureby. I målet gjorde Ia debut och briljerade med fina utkast och räddningar de få gånger Hannah och Linnea släppte igenom något.

Halvleken ut så fortsatte Lisa och Nova att rada upp chanser och till slut slog Stella till på en retur på ett Nova-skott. 2-0 och idel glada miner i pausvilan. I andra halvlek spelades sedan ett ännu större register ut när det bjöds på sulfinter,översteg och många fina kombinationer. När Juni sen slog in trean via en hemmaspelare var matchen klar.

Vi ledare njöt av en härlig dag i solen!